Informeel, origineel
& betaalbaar

Bruiloft - Culinaire hoogstandjes tijdens uw trouwen
Het is traditie om als bruidspaar op de dag van het huwelijk ook een diner te geven. Een diner in je eigen huis of bij ons in de Studio.

Van te voren stellen wij een menu samen, waarbij met alle mogelijke wensen rekening kan worden gehouden. Het aantal gangen van het menu en eventuele speciale wensen. Decoratie en bloemwerk kunnen wij in overleg verzorgen.

Vergaderruimte
Informele, originele en betaalbare vergaderlocatie in de Dorpsstraat. Vergaderruimte in een luxe ambiance beschikbaar per dag of dagdeel. Uiteraard zijn er mogelijkheden voor een geheel verzorgde lunch of diner, of om dit in de vorm van een kookworkshop/teambuilding plaats te laten vinden.

10 gangen amuse menu
Dit is een 10 gangen menu in de vorm van amuses voor zowel in de middag als in de avond en staat in het teken van onze gezellige wijn & spijs combinatie. Voor diegene die wel lekker willen eten, niet zelf willen koken maar toch een meer informele sfeer willen hebben dan in een restaurant, organiseert Studio 10 culinaire proeverijen. Ook ideaal om als basis te dienen voor bijvoorbeeld een (product)presentatie, introductie, afscheid of voor prettig netwerken. Dit kan zowel in de vorm van sitting of walking.

Bent u ge´nteresseerd of wenst u meer informatie?
Bel direct met Edwin Steinvoort, Sander Beentjes of Ryan Bautz:
Tel.: 06 361 47 870 of 06 463 36 426
Of maak gebruik van het contactformulier.

inschrijving
workshop
3 gangen menu